Recensies

In Augustus 2018 heb ik met mijn vrouw en 2 kinderen 2 weken dit zeer compleet ingerichte vakantiehuisje gehuurd. Ook was er een uitgebreide map waarin vele (dag)tochtjes in de mooie omgeving van de Elzas stonden vermeld. Niet alleen de natuur is prachtig, maar ook op cultureel gebied is er veel te zien en te doen. Kortom aanrader, en ik kom met mijn gezin zeker nog eens terug!
Stef Kleinherenbrink

Prachtige plek en luxueus ingericht vakantiehuis!
We zijn al een aantal maal voor een kortere en langere periode in dit vakantiehuis geweest, zowel in de zomer als in de winter en het voelt iedere keer als ‘thuis komen’. Het huis zelf is van alle gemakken voorzien en meer dan volledig toegerust met onder meer een perfect brandende open haard!!!!!
De ligging is subliem met een schitterend uitzicht en heerlijk rustig. Op loopafstand kun je genieten van de heerlijkheden van restaurant de Pfaffenschlick en de flammkuchen van Frau Mueller. In Wissembourg zit een top patissier, Rebert en verder kun je natuurlijk prima winkelen in Baden Baden.
Ook de stilte zoeker komt aan zijn of haar trekken want dit vakantiehuis ligt midden tussen de bossen dus vergeet je verrekijker niet!! Wild te over!!! Wij raden dit adres van ganser harte aan!
Fam. S. Mazzawi te Leiden


Na nog geen 600km gereden te hebben bevind je je in een prachtige omgeving in de Elzas. Het huis is van alle gemakken voorzien. De twee terrassen zijn ideaal, zo vind je altijd een plekje in de zon of schaduw.
In de omgeving van het huis kan je heerlijk wandelen, maar je hoeft niet weg want vanuit het huis heb je een prachtig uitzicht op de omgeving. Wij hebben in de omgeving o.a. de plaatsen Wissembourg, Straasburg en het kasteel Fleckenstein bezocht. In het huis is veel meer informatie aanwezig voor nog meer leuke uitjes.
In het kort samengevat: Wij hebben genoten van een heerlijke week in Pfaffenbronn.
Fam. Onderwater, juli 2017


WE hebben genoten van onze vakantie in de Elzas. Wij komen hier al vele jaren. We hebben al in veel huisjes gezeten . maar deze staat zeker in onze top 3! WE hebben vele gewandeld, kastanjes en walnoten gezocht. Dit jaar voor het eerst over de boomtoppen gelopen. Leuk voor alle leeftijden.

Familie met 3 kinderen


Genau wie im letzten Jahr war der Urlaub wieder herrlich! Das Haus is total gemutlich eingerichtet und lad zum entspannen ein. Diese Jahr war ich mit Freunden. Wir haben jeden Tag viel unternommen, viel Tennis gespielt und schone Spielabende mit gutem Wein und Monopoly verbracht.

Bis nachstes Jahr

September 2014


Mit unseren Freunden haben wir in diesem schonen Haus sehr genossen. Wir Erwachsenen fanden die Wanderungen toll. Auch unsere Kinder fanden das Spielzug toll. Trotzdem war es Klasse das der Osterhase auch dem Weg gefunden hat.

Carla, April 2012


Wat was het weer genieten. Samen met opa en oma en onze 2 kinderen in een huisje. Het ging prima. WE hadden heerlijk weer dus konden volop zwemmen en wandelen. Opa en oma de ruïnes laten zien , die we vorig jaar hadden ontdekt. En ook dit jaar was het weer net zo’n avontuur als vorig jaar.

Familie de Vries, augustus 2011


Een witte kerst in de Elzas. Zelfs zoveel sneeuw dat we de berg niet op konden zonder sneeuwkettingen. De hele week heeft in het teken gestaan van de sneeuw. Ook hebben wij genoten van de open haard. Zelfs bij -10 was het binnen nog lekker warm. De comfortabele inrichting van het huis maakte het allemaal een heerlijke week.

Familie met 2 kinderen, december 2010


Verscholen tussen de heuvels van de Elzas ligt een kleine hof van Eden. Wat hebben wij genoten van de heerlijke bedden, de prachtige keuken en de gezellige inrichting. Maar het haardvuurtje was toch iedere avond een extraatje: kaarsjes aan, vuur opgestookt, een glaasje wijn, Frans kaasje en genieten maar! Bedankt met de map met informatie over de omgeving, wij hebben er veel gebruik van gemaakt. Wat we meenemen naar huis is een warme herinnering aan een landschap vol herfstkleuren, de verrassend gemoedelijke stad Straatsburg, heerlijk eten en bijzondere ontmoetingen. Familie Jansen , november 2010


Reactieformulier


Privacyverklaring

Voor meer berichten en recensies:   

Reacties zijn gesloten.